Home / GearLimits - De GearLimits 2016 Christmas Gift Guide

 

De GearLimits 2016 Christmas Gift Guide

BY

Sinterklaas is nog niet opgekrast en de Kerstman staat alweer te dringen. Maar goed, ook de doorgewinterde outdoor en action sport liefhebber viert kerst.

Niets is mooier dan rond de haard de verhalen van afgelopen jaar te vertellen. Uiteraard met de gebruikelijke pakjes onder de kerstboom. Wij hebben 10 gave kerstgadgets voor je Christmas Wish List op een rij gezet.

Aftershokz Trekz Titanium koptelefoon

De Trekz Titanium is het meest geavanceerde model van Aftershokz. De koptelefoon is zweetbestendig en beschikt over een titanium frame.

Speciale technologie gaat geluidlekkage en omgevingsruis tegen en met een volledig opgeladen batterij kunnen gebruikers minimaal zes uur muziek luisteren of telefoongesprekken voeren. Dat maakt de Trekz bij uitstek geschikt voor gebruik bij een lange wandel-, fiets- of trektocht.

Voor €149,95 ligt ‘ie onder de kerstboom. De Aftershokz Trekz Titanium is hier te bestellen.

Matterhorn Whiskyglazen

Hoewel wij als action sporters drankmisbruik verafschuwen, zijn wij wel van mening dat je mag genieten. Wat is er lekkerder na een barre bike-, ski- of snowboardtocht, bij het haardvuur te genieten van een goed glas whisky. Deze vette whiskyglazen zijn voorzien van een geïntegreerde Matterhorn ‘on the rocks’ op de bodem en helemaal gemaakt uit kristalglas.

De Matterhorn whiskyglazen kosten €35,- per twee stuks en zijn hier verkrijgbaar.

 

Yuneec Breeze Drone

Met je smartphone als afstandsbediening bestuur je de Yuneec Breeze drone eenvoudig. Live weergave van beelden en de mogelijkheid om ieder Breeze-moment via social media te delen. De Breeze heeft een diameter van slechts 24 centimeter en weegt maar 385 gram, waardoor hij in iedere tas past.

Uitermate geschikt voor je geplande en ongeplande outdoor activiteiten. De Breeze uitgerust met GPS en Optical Flow, wat zowel binnen als buiten voor een zeer stabiele vlucht zorgt. Deze 4K drone is dankzij de ingebouwde GPS in staat de gebruiker overal te volgen.

Een mooi cadeau voor onder de kerstboom. Hij kost €477,- en als je ‘m snel wilt hebben kan je hier je bestelling plaatsen.

Buck Short Nighthawk Mes

Maak indruk met het schillen van je appeltje op je werk of ga op kantoor de Fuet te lijf bij de kerstborrel, met je Buck Short Nighthawk.

De Short Nighthawk van Buck is een klassieker. High-end; alle elementen van dit mes zijn gemaakt van robuuste materialen. De met glasvezel-versterkte nylon handgreep is voorzien van een Dynaflex antislip grip. Het lemmet is gemaakt 420HC staal en is voorzien van een zwarte Oxide coating. Sterk en geschikt voor al je activiteiten in de buitenlucht (en op kantoor ;-)). Vlijmscherp mesje. En vóór je de Fuet te lijf gaat… denk aan de vingers!

Voor €129,95 bestel je ‘m hier en is je Buck Short Nighthawk nog vóór de kerst in huis.

Selfskie Mount

Leuk zo’n selfiestick, maar erg onhandig. Met de Selfskie heb je dit probleem opgelost. Dit compacte apparaatje klik je namelijk zonder problemen op een stok, paraplu, skistok, vishengel, hockeystick etc. Met andere woorden, met de Selfskie maak je van elke stok een selfiestick.

Ook zonder stok is de Selfskie eenvoudig te gebruiken, hij wordt geleverd met zowel een kort als bevestigingsband. De korte is ideaal voor bevestiging aan een stok, terwijl de lange band bevestiging mogelijk maakt aan objecten met een grotere diameter (tot 9 cm). De Selfskie wordt geleverd met een bluetooth afstandsbediening die maar liefst een bereik van 10 meter heeft.

De Selfskie kost €24,95 en wordt geleverd met een Bluetooth remote. Online eenvoudig te bestellen.

Handgemaakte Muoto muki koffiemok

Traditioneel koffiedrinken met een design twist. De Muoto muki (= gevormde beker) mokken zijn gebaseerd op de traditionele ‘kuksa’ mok uit berkenhout van de nomadische Sami, de oorspronkelijke bewoners van Lapland.

Het vakmanschap, het ontwerp, de traditie en drinkgenot van de kuksa grepen Stijn van Oss en lieten hem niet meer los. Hij ging aan de slag met hout, bijlen en gutsen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het vervaardigen van de porseleinen Muoto muki.

Je heb de keuze uit drie designs: Cappuchino & Koffie (€45,-), Espresso (€37,50) en de Shot Ristretto (€34,50). Ze zijn op svoss.nl verkrijgbaar, of ga naar een van de verkooppunten.

Original GearLimits T-shirt

Wat hebben Albert Einstein, Paulo Coelho en Seth Godin met action sports? Meer dan je denkt. Wij verzamelden leuke Quotes die goed van toepassing zijn op outdoor & action sports. Er zijn verschillende prints verkrijgbaar, met Quotes van o.a.Jacky Chan, Albert Einstein, Paulo Coelho en Seth Godin.

Wie wil nou niet lopen in zo’n originele, kwalitatief hoogwaardige, prettig zittend en stoer GearLimits T-shirt van American Apparel? Een mooi cadeau voor onder de kerstboom.

Vanaf €26,99 voor mannen en vrouwen hier verkrijgbaar. Ook T-shirts voor kinderen, vanaf €15,49.

The North Face Modulator ABS

Als GearLimits propageren wij Performance, Fun & Safety. Voor wat betreft de Safetyvoor de off-piste boarder en skiër is een ABS een onmisbaar onderdeel van de uitrusting. Naast de lawine-drie-eenheid.

The North Face heeft hiervoor het Modulator ABS High Rise Airbagsysteem ontwikkeld. De Modulator ABS is een lawine-airbagtechnologie die het mogelijk maakt om iedere rugzak te transformeren tot een lawine-rugzak. Doordat je dit systeem op iedere rugzak kunt monteren hoef je niet speciaal een losse ABS-Pack aan te schaffen. Dit veiligheidssysteem won in 2015 de ISPO Award in de categorie Sky-Avalanche Safety.

Geen goedkoop presentje voor onder de boom, maar voor €489,99 maak je de echte off-piste fanaat hier erg blij mee. Je kunt ‘m hier bestellen.

Light and Motion Sidekick Duo

Een filmlamp voor je GoPro action cam. De Light & Motion Sidekick Duo GoPro Headlight Spot/Flood is de ideale hulp voor video’s maken in het donker. Door middel van een simpele adapter is de Sidekick Duo eenvoudig te gebruiken met GoPro camera mounts. Dankzij een flood- en een sportmodus kun je de hoeveelheid licht en de lichthoek zelf bepalen om zo perfecte beelden te creëren.

Normaal kost de Sidekick Duo €159,95. Je kunt ‘m hier nu aanschaffen voor €142,95.

Reis door de grote leegte – Bart de Haas

Voor de echte avonturier is een mooi boek natuurlijk een ultiem cadeau. Een aanrader vinden wij de Reis door de Grote Leegte van Bart de Haas.

Hij beschrijft zijn zware beproeving in de Canadese wildernis en beschouwt het leven in de wildernis als een onbezorgd bestaan. Met alleen het vervullen van de fundamentele behoeften water, voedsel, lucht en bescherming tegen extreme omstandigheden kan de mens al gelukkig zijn. Rugzak, slaapzak en overige uitrusting is alles wat je nodig hebt. Op al zijn solotochten leerde hij met steeds minder uitrusting te leven tot hij alles op een rampzalige dag kwijtraakte.

Geen verzonnen avontuur, maar door Bart zelf ervaren en opgeschreven. Het boek is te bestellen bij bol.com voor €21,67.

https://www.gearlimits.com/tag/selfskie-en/